Gå til indhold
Nyheder

ZorasDK

Civil
 • Content Count

  24
 • Donations

  kr 0,00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

ZorasDK last won the day on November 6

ZorasDK had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About ZorasDK

 • Rank
  Medlem

Personal Information

 • Steam ID
  76561197960287930

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ZorasDK

  Flyt garagen tilbage

  Laver du en strawpoll, eller hvordan kan man stemme for?
 2. ZorasDK

  Flyt garagen tilbage

  Jeg synes det ville være fedt hvis i kunne flytte fællesgaragen tilbage. Der var altid noget at lave, fordi alle var samlet på et sted. Der hvor garagen ligger nu er der ingen der holder (fordi der ikke er plads), hvilket gør at alle spreder sig over det hele på mappet. Det er bare min mening, men jeg er sikker på at der er mange der vil "agree" med hvad jeg siger.
 3. ZorasDK

  Kriminel menu

  Det ville være fedt hvis der kom en F6 kriminel menu, fordi man er jo kriminel. Hvad skal den kunne? - Putte håndjern på (det virker ikke igennem F2 menuen) - Kunne drag folk - Blindfold - Tage andres håndjern (med det rigtige værktøj) - Search folk man selv har dræbt (eller bare alle) - Smide folk ind i en bil - Tage folk ud af en bil
 4. ZorasDK

  Valgmuligheder

  Fed ide?
 5. ZorasDK

  Tøj system - ZorasDK

  Fedt! Jeg glæder mig til at det er klar!
 6. ZorasDK

  Tøj system - ZorasDK

  Jeg syntes det kunne være fedt hvis der kunne komme noget "Outfit system", enten i ens lejlighed eller bare i tøjbutikken. Så kan man gå derhen og vælge imellem sine outfits (kan man give navne), fordi i virkeligheden mister man heller ikke sit gamle tøj hvis man køber noget nyt. Det kunne være fedt hvis det kom, fordi så går man ikke rundt i det samme tøj hele tiden! - Gert Nielsen / ZorasDK
 7. ZorasDK

  Vending machine - Forslag

  Nice! Jeg tror nemlig ikke jeg er den eneste som er træt af at købe mad, og ikke orker det :-)
 8. ZorasDK

  Vending machine - Forslag

  Ja, det er det jeg hader... Også hvis nu man vil have cirka det samme antal af hver, så skal man til at tælle...
 9. ZorasDK

  Vending machine - Forslag

  Hmmm, jeg hader bare at købe mad, så hvis man bare kunne skrive et tal ind, så ville det være meget federe. Jeg tror heller ikke at det er så svært at lave det.
 10. Vending Machine Hvad skal de kunne: - Man skal kunne købe burger og vand - Man skal kunne vælge hvor mange man vil købe af gangen, så man ikke skal sidde og holde "Køb" inde hele tiden - Det skal være lidt dyre end i den normale butik Fordele: - Hvis man er lige ved at dø, så har man ikke tid til at køre hele vejen hen til en butik - Man skal ikke holde sin "Køb" knap inde, man skal bare vælge hvor mange man vil have Jeg tror det ville være virkelig fedt at indføre, fordi man vil have så meget nemmere ved at købe mad og drikke.
 11. ZorasDK

  EMS Ansøgning

  Hej HamDerDK Som du skriver: "Hvem er den Nuværende Regionschef?: Famlin og Morfar er Viceregionschef", det er ikke helt rigtigt, fordi de er kun stationsledere, og vi har hverken nogen regionschef eller viceregionschef. Det er bare så du ved det til en anden gang. Jeg skal nok sige videre til Famlin og Morfaar at du har ansøgt, og så skal de nok komme ind og kigge på den snarest. Rigtig godt at du ansøger, fordi vi mangler virkelig EMS'er. Hvis jeg skulle sige det, så var den godkendt, men det er op til Famlin og Morfaar. - ZorasDK (Akutlæge)
 12. Alder: Jeg er 15. Fornavn: William Efternavn: Norby Personlige Information - Ingame Navn: Mit socialclub navn er ZorasDK, og mit ingame navn er Gert Nielsen. Spørgsmål Hvorfor vil du gerne være en del af EMS (50 ord): Jeg vil gerne være en del af EMS, fordi jeg tror det vil være hyggeligt at tale med de andre EMS. Og så er to af mine venner er også EMS, så jeg tænkte også at jeg ville være det. Fra dem af lyder det nemlig som om at det er sjovt at være EMS, og at man aldrig bliver træt af det. Hvad gør dig mere kvalificeret end andre Ansøgere (50 ord): Det der gør mig mere kvalificeret end andre ansøgere er at jeg har fået fortalt en del om at være EMS, så jeg ved lidt hvad det går ud på og jeg kan tage tingene seriøst i nogle situationer. Hvis nu jeg får en opringning af en der er blevet slået bevistløs, så køre jeg derud og reviver, og så sikre jeg mig lige at personen er i god behold inden at jeg køre vidre, hvis personen er kommet meget til skade, så tager jeg personen med til hospitalet. Hvem er den Nuværende Regionschef ?: Fantasy Kan du Arbejde under Pres ?: Ja jeg kan sagtens arbejde under pres, jeg vil næsten sige at jeg arbejder bedre under pres, fordi så er der et mål med det man skal. Har du tidligere erfaring inde for EMS ?: Nej, jeg har ingen erfaring som EMS, men alle skal jo have sine første gange. Håber at i kan forstå. Der står i skabelonen at man skal skrive hvilken server man ansøger på, og hvis man stadig skal skrive det, så er det nr 1.
 13. Hej og velkommen til Dansk Pop Life ZorasDK 10-08-2018

  Venlig hilsen DanskPopLife.dk

×