Gå til indhold
Nyheder

Morfar

Civil
 • Content Count

  12
 • Donations

  kr 0,00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Morfar last won the day on October 6

Morfar had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Morfar

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Morfar

  Victor Schou - EMS Ansøgning

  Godkendt. Kontakt Morfaar eller Famlin på ts.
 2. Morfar

  Max Nielsen EMS ansøgning

  Godkendt. Kontakt Morfaar eller Famlin på ts.
 3. Morfar

  Forslag!

  Jeg blev bedt om at sende dette forslag ind som kommer fra SofiaXD. Jeg blev bedt om at skrive disse præcise ord: https://www.gta5-mods.com/maps/gta-v-cafe-otopark-franklin-ev-parti-vb "Det er til Tjommies Bryghus"
 4. Morfar

  EMS Ansøgning

  Hej HamDerDk, din ansøgning er blevet ??????????! Kontakt enten Morfar eller Famlin på Teamspeak. Vi glæder os til at se dig.
 5. Morfar

  Ems Ansøgning - Jaden Smooth

  Hej Jaden, din ansøgning er blevet ??????????! Kontakt enten Morfar eller Famlin på Teamspeak. Vi glæder os til at se dig.
 6. Alder: Jeg er 15 år. Fornavn: Oliver Efternavn: Krogsgaard Personlige Information - Ingame Navn: Hari Jensen Hvorfor vil du gerne være Vice regionschef?: Jeg vil gerne være Vice regionschef da jeg synes det lyder som et fedt job, med flere gøremål istedet for bare at vente i en ambulance, til at der kommer et opkald fra de forskellige spillere. Jeg føler også at jeg ville være en god Vice regionschef da jeg er meget aktiv, og kan være inde hver dag. Jeg synes også at jeg har en god forståelse for RP, med de forskellige regler og ting man skal forholde sig til fx RDM, VDM, FearRP osv. Jeg vil gerne gøre en forskel, og få nogle nye læger ind, og hjælpe regionschefen! Hvad gør dig mere kvalificeret end andre Ansøgere (50 ord): Jeg føler jeg er godt kvalificeret til opgave fordi, jeg er meget aktiv på serveren i forhold til den nuværende ledelse, jeg føler også at jeg har en god forståelse for de forskellige opgaver og regler der fører med EMS-jobbet. En af grundene til at jeg også kvalificerer mig godt til jobbet er fordi at jeg lever mig godt ind i min rolle som EMS-ansat, et eksempel kunne være at når jeg tager en patient med på hospitalet fuldføre jeg arbejdet 100% og ikke bare på med noget bandage så er du klar igen. Desuden ved jeg også hvad jeg laver, og kan gøre mit job ordentligt. Jeg ansøger sammen med min gode ven Famlin, som ansøger som regionschefen. Vi er et rigtigt godt team, sammen. Hvem er den Nuværende Regionschef ?: Der er ikke nogen regionschef lige nu. Kan du Arbejde under Pres ?: Ja, det er noget jeg er især god til. Har du tidligere erfaring inde for EMS ?: Yes! Jeg har nu EMS-ansat på DPL i et godt stykke tid, og føler godt at jeg vil prøve at være viceregionschef.
 7. Personlige Information - IRL Alder: 15 Fornavn: Oliver Efternavn: Krogsgaard Personlige Information - Ingame Navn: (Social Club: Morfaar) (DPL: Hari Jensen) Spørgsmål Hvorfor vil du gerne være en del af EMS (50 ord): Jeg vil gerne være en del af EMS holdet da jeg synes at det ville være en fed oplevelse. En gang imellem oplever jeg også at der ikke er nogle EMS'er online når man har brug for dem, det vil jeg gerne lave om på ved at være ind så meget som muligt. Hvad gør dig mere kvalificeret end andre Ansøgere (50 ord): Der er flere grunde, men en af dem kunne fx være at jeg er hurtigt på tasterne og har en god reaktionsevne. Det vil sige at jeg kan være der hurtigt hvis en spiller har brug for hjælp. Hvem er den Nuværende Regionschef ?: De nuværende regionschef er Fantasy Kan du Arbejde under Pres ?: Ja, og jeg er god til det Har du tidligere erfaring inde for EMS ?: Der må jeg desværre sige nej, men en gang skal jo være den første.
 8. Hej og velkommen til Dansk Pop Life Morfar 31-07-2018

  Venlig hilsen DanskPopLife.dk

×