Gå til indhold
Nyheder

Famlin

Civil
 • Content Count

  23
 • Donations

  kr 0,00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Famlin last won the day on September 18

Famlin had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Famlin

 • Rank
  Medlem

Personal Information

 • Steam ID
  76561198147304879

Recent Profile Visitors

75 profile views
 1. Famlin

  Flyt garagen tilbage

  +1 -Ser nærmest aldrig folk mere. Kun når de eftersættes, til røverier, eller drifter rundt i byen for næsen af politiet. Ville være fedt med enten en ny garage ved gamle garage (så der er 2), eller at den ved jobcenteret blev flyttet til gamle garage. Man mødes jo nærmest aldrig mere og snakker, kun når folk ligger døde. Vi skal have nogle flere forsamlingssteder, få noget bedre RP end bare rene bandekrige, skyderier og eftersættelser!
 2. Famlin

  EMS Ansøgning

  ACCEPTERET! Kontakt Morfaar eller Famlin på Teamspeaken når muligt, eller sæt dig i "Afventer EMS overordnet" -Stationslederne Famlin & Morfaar
 3. Famlin

  Gas

  Kunne være fedt at have, hvis det er muligt. Tænker man kan lave en gasmaske som skin til rebreatheren, og scripte så hvis man har den på, at man ikke tage damage fra gas? Bare en ide! +1 herfra, fed ide
 4. Personlige Information - IRL Alder: 15 Fornavn: Frederik Efternavn: Waldemar Personlige Information - Ingame Navn: Martin Jensen Spørgsmål: Hvorfor vil du gerne være regionschefen? (50 ord): Der er mange grunde til, at jeg vil meget gerne vil værevære regionschef for EMS- teamet. De fleste af grundende er, at jeg for det første er meget aktiv på serveren. Jeg er nærmest inde hele tiden, i forhold til vores nuværende ledelse. De andre grunde er, at jeg kan finde ud af at RP og kan reglerne. Jeg kan desuden også gøre mit job ordentligt i forhold til virkelighed, og bryder ikke reglerne. Jeg kan sagtens skifte mellem at tage mit job alvorligt, og at have det sjovt med alle de andre civile. Desuden virker det også et mere spændende job end at bare vente i en lægebil på opkald, men faktisk arrangere EMS-møder, få bragt ugens EMS tilbage, og få ansat lidt flere læger! Hvad gør dig mere kvalificeret end andre ansøgere? (50 ord): Jeg er mere kvalificeret end alle de andre ansøgere, fordi jeg kan RP godt. Jeg kan mit kram i forhold til regler, RP og meget andet, og jeg er nærmest på serveren 24/7, hvilket jeg ikke tror de andre ansøgere kan. Derimod har jeg også en masse erfaring inde for lægeområdet, da jeg er nuværende EMS. Jeg ved også hvad jeg laver, og går ikke rundt og plaffer folk ned random, eller RDM're. Jeg ansøger sammen med Morfaar som gerne vil være viceregionschef, da vi er et godt team og kan tage arbejdet og RP seriøst sammen. Hvem er den Nuværende Regionschef ?: Lige pt. er der, som jeg ved, ingen regionschef for EMS-holdet. Kan du Arbejde under Pres ?: Ja, det kan jeg! Jeg er meget god til at arbejde under pres, og holde hovedet koldt, hvilket er en god ting at have, hvis du kommer ud til et opkald hvor der for eksempel ligger 3 civile skudt ned. Har du tidligere erfaring inde for EMS ?: Ja det har jeg! Jeg er lige nu læge, med nummeret #ML-305. Jeg har været læge herinde i lang tid, hvilket giver mig en masse erfaring inde for lægeområdet, hvilket jo er praktisk, for så ved du hvad du laver, og behandler fx ikke folk "i blinde".
 5. Famlin

  FEARRP, Selvmord og Powergaming..

  Ja, det er rigtigt. Synes bare der burde være noget ekstra, istedet for det bliver et brud på reglerne. Synes stadig det er lidt for let bare at gøre. Men ja, 20m vil være mere realistisk, og man kommer også til at frygte mere for at man ikke dør. Kommer tit ud for, at jeg ser folk bare slå hinanden ned, og det er surt at skulle vente 20m, hvilket kunne gøre det et mindre problem?
 6. Famlin

  FEARRP, Selvmord og Powergaming..

  +1 / -1 Kan godt lide ideen og kan sagtens se hvorfor, men 20m er ret meget - Især hvis EMS ikke er på. Det er rigtigt, at selvmord er mere attraktivt en en bøde, men burde politiet så ikke vente på hospitalet på personen, som så, når han er blevet meldt fri fra hospitalet, kan give bøden og/eller fængselsstraf? Så ville selvmord da ikke være nær så attraktivt, da de stadig får fængselsstraf. 20-50k penge taget fra personer er ret meget - Jeg har kun 50k og har spillet herinde i et par uger, og synes ikke det er godt, da folk allerede som allerede sagt ikke har mange penge. Måske bare 5k?
 7. Jeg synes, at EMS / Politi, skal have adgang til kommandoen /dv Vi smadrer jo også et par biler hist og her, og hvis du fx er nede i Sandy Shores pga et opkald og pløjer ind i en pæl i midten af ingenting så istedet for at køre med 20 - 25 km/t 3 kilometer ned til hospitalet for en ny ambulance / lægebil, så få en kollega til at hente personen som kørte galt, også /dv den ødelagte bil. Dette gør, så der ikke holder ambulancer og lægebiler overalt på hele mappet som er blevet smidt fordi de er helt smadret. Man kunne jo roleplay at en ikke-eksisterende mekaniker kunne komme og fjerne bilen, da der nemlig aldrig er mekanikere online. Måske er det urealistisk, men praktisk for os. Jeg ser dette som en nyttig feature for EMS / Potili, håber i også gør. Skriv gerne nede i kommentaren hvad i synes!
 8. Personlige Information - IRL Alder: 15 Fornavn: Frederik Efternavn: Waldemar Personlige Information - Ingame Navn: Socialclub account: Famlin Ingame navn: Martin Jensen Spørgsmål Hvorfor vil du gerne være en del af EMS (50 ord): Fordi jeg gerne vil gøre EMS holdet bedre, og stærkere. Det ville være en fed oplevelse at prøve, og jeg synes meget tit at der mangler EMS på serveren. De nuværende EMS, RP'er heller ikke særlig godt i min mening, da de bare kommer, reviver dig, og kører. Det vil jeg gerne lave om på, hvis jeg bliver ansat. Hvad gør dig mere kvalificeret end andre Ansøgere (50 ord): Grunden til at jeg er mere kvalificeret end alle andre er fx, at jeg kommer ud til stedet, er tit online, og RP meget bedre, og ikke fx bare reviver og kører væk, men faktisk tager patienten til hospitalet til et check-up efter oplevelsen. Hvem er den Nuværende Regionschef ?: Fantasy Kan du Arbejde under Pres ?: Ja, det kan jeg. Jeg kan arbejde godt, hurtigt og effektivt under stressede situationer, og klarer det helt fint. Har du tidligere erfaring inde for EMS ?: Nej, jeg har absolut intet erfaring indenfor EMS-genren, men håber dog ikke det påvirker noget i forhold til ansøgningen. Jeg spiller på server 1, hvis det stadig skal skrives hernede (det står i skabelonen, men kan ikke finde andre servers end nr 1)
 9. Hej og velkommen til Dansk Pop Life Famlin 19-07-2018

  Venlig hilsen DanskPopLife.dk

×