Gå til indhold
Nyheder

Jesper Brøndum

Moderator
 • Content Count

  60
 • Donations

  kr 0,00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Jesper Brøndum last won the day on November 15

Jesper Brøndum had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

3 Followers

About Jesper Brøndum

 • Rank
  Fantastisk Medlem

Personal Information

 • Steam ID
  76561198019177909

Recent Profile Visitors

1.340 profile views
 1. Jesper Brøndum

  Flyt garagen tilbage

  -1 da det er uoriginalt. - Vi burde finde et andet sted end der hvor det er placeret nu, ja. Men mener dog ikke den skal tilbage til der hvor det var førhen, da alle andre Servere har det. Man må gerne være lidt speciel i nogle ting.
 2. Jesper Brøndum

  Kriminel menu

  Alle de ting du nævner, er noget gangs har adgang til. Jeg ville påstå at den eneste grund til gangs har de muligheder og ikke normale kriminelle er at, enhver kan blive "kriminel". Det vil derfor også sige at Bent som synes det er sjovt at putte folk i håndjern, har muligheden for det. Ja, så kan vi banne ham af den årsag - Men der er mere tillid til de Gangs som nu engang er på serveren, da man også har styr på hvem der har adgang til de menuer og egenskaber de nu har. - Blindfold er i F5 menu, og det virker - Du skal have et blindfold i din inventory. Den med at loote er ligesom skrevet ovenover, et element som nok ville blive misbrugt ofte. Der vil komme x100 flere kidnapninger end der er i forvejen. Skulle man se helt realistisk på det, så ja - Så burde alle jobs have de egenskaber, fordi det "kan" man også i virkeligheden. Men hvor tit det sker er jeg ikke sikker på, da jeg ikke har nogle specifikke tal. Men overordnet set, så ville jeg også mene at jobbet kunne få en jobmenu men den skal laves ordentligt, så det ikke vil blive misbrugt.
 3. Jesper Brøndum

  Offroad regler

  Det er jo urealistisk du drøner over bjerge i som du selv siger, din "Gule 2001 VW Polo"?
 4. Jesper Brøndum

  Offroad regler

  Jeg har længe tænkt over hvorfor Offroad reglerne blev fjernet - Og mener aldrig det burde være sket. Så nu er mit forslag at vi får dem tilbage. Det ville give mere.... Forbedret rp Folk kører ikke pludselig op af et bjerg Generelt mere realistisk kørsel Så sæt det til at det kun er Offroad køretøjerne der må kører Offroad
 5. Jesper Brøndum

  Hvad siger i til et server WIPE

  Hvis du går om på "Side 1", så står der svaret på dit spørgsmål skulle jeg mene.
 6. Jesper Brøndum

  Hvad siger i til et server WIPE

  Eventuelt lav en Straw Poll?
 7. Jesper Brøndum

  Hvad siger i til et server WIPE

  Det jo selvfølgelig også en af de overvejelser man skal have med. Men altså, jeg vil hellere spille uden at lagge, end at køre rundt i en fed bil.
 8. Jesper Brøndum

  Hvad siger i til et server WIPE

  Hvis hovedårsagen er at kunne få forbedret FPS'en, og i er 100% sikker på at det kommer til at virke - Så lyder det som en god ide. Ulempen er vel bare at, der er nogle som har brugt LANG tid på at få skaffet deres biler, penge, stoffer osv. Det ville vel bare være at træde dem over fødderne? Men ja, det lyder som en god ide.
 9. Jesper Brøndum

  EMS -Ansøgning

  ON HOLD Sæt dig i "Afventer EMS overordnet" på TeamSpeak, og vent på vi kontakter dig.
 10. Jesper Brøndum

  EMS Ansøgning

  GODKENDT Velkommen til EMS, nyd det! Kontakt #ML-100 Fantasy eller #ML-101 Jesper Brøndum på TeamSpeak.
 11. Jesper Brøndum

  EMS Ansøgning - Christina

  GODKENDT Velkommen til EMS, nyd det! Venligst tag kontakt til enten #ML-100 Fantasy eller #ML-101 Jesper Brøndum på teamspeak.
 12. Jesper Brøndum

  EMS Ansøgning - Brøndum

  Personlige Information - IRL Alder: 16 Fornavn: Marcus Efternavn: Larsen Personlige Information - Ingame Navn: Jesper Brøndum Spørgsmål - Ingen på nuværende tidspunkt. Hvorfor vil du gerne være en del af EMS (50 ord): Jeg vil gerne være en del af EMS, da jeg føler det interresamt at hjælpe andre i nød. Man får nogle specielle opgaver som ingen andre får. EMS er et specielt job, hvor man skal have meget tålmodighed. Hvad gør dig mere kvalificeret end andre Ansøgere (50 ord): Jeg er mere kvalificeret end andre, da jeg har hovedet på det rette sted - Har et blik for RP, også har jeg været EMS før. Hvem er den Nuværende Regionschef ?: Den nuværende regionschef er Fantasy. Kan du Arbejde under Pres ?: Jeg kan arbejde under pres, bestemt. Har du tidligere erfaring inde for EMS ?: Ja det har jeg, det er dog 1-2 måneder siden jeg sidst var EMS.
 13. Jesper Brøndum

  Ali ahmad - ems angsøning

  Kan du eventuelt nævne de servere du har været “EMS” på? Hvis din RP karakter er “fuldtids kriminel”, hvad får dig så til at ville samarbejde med politiet lige pludselig?
 14. Personlige Information - IRL Jeg er en dreng på 15 år, som til dagligt spiller Håndbold Alder: Som sagt er jeg 15. Fornavn: Marcus Efternavn: Brøndum Personlige Information - Ingame Meget glad og imødekommende. Jeg har mistet hele min familie, og er igang med at prøve at opbygge den igen. Min uddanelse var heller ikke det bedste, men er igang med at læse til læge. Navn: Jesper Brøndum Spørgsmål Ikke umiddelbart. Hvorfor vil du gerne være en del af EMS (50 ord): Jeg vil gerne være en del af EMS, på grund af at det giver en masse nyt RP. RP som jeg faktisk aldrig har prøvet før. Det vil sige at jeg får nye udfordringer, som jeg gerne vil klare. Også vil jeg også gerne hjælpe til i byen, respond til alle de udkald der nu engang skulle komme. Hvad gør dig mere kvalificeret end andre Ansøgere (50 ord): Jeg er mere kvalificeret end de andre, på grund af at jeg altid har hovedet med mig. Jeg begynder ikke og koge, og begynder at lave noget mega fucked. Jeg kan kontrollere mit RP, og få folk til at syntes om mit RP. Hvem er den Nuværende Regionschef ?: Den nuværende regionschef er Don Johnson Kan du Arbejde under Pres ?: Jeg kan arbejde under meget pres, og det giver et kæmpe plus vil jeg selv mene. Har du tidligere erfaring inde for EMS ?: Nej, desværre ikke - Dette betyder dog at det bliver mere interresant for mig
 15. Hej og velkommen til Dansk Pop Life Brøndum 08-02-2018

  Venlig hilsen DanskPopLife.dk

×