Gå til indhold
Nyheder

RED.

Felixs Bitch
 • Content Count

  127
 • Donations

  kr 300,00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

RED. last won the day on June 11

RED. had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

2 Followers

About RED.

 • Rank
  Super Medlem
 • Birthday 07-02-2004

Personal Information

 • Steam ID
  76561198309762984

Recent Profile Visitors

1.149 profile views
 1. Personlige Information - IRL - Bruger meget af min tid foran computeren Alder: 14 Fornavn: Erik Efternavn: Bjerregaard Personlige Information - Ingame - Jeg har været byen rundt, og lavet en masse ting, jeg skifter tit karriere, håber at EMS vare lidt længere. Navn: Erik Holm Spørgsmål - Jeg har ikke nogen spørgsmål. Hvorfor vil du gerne være en del af EMS (50 ord): Jeg syntes byen ser meget tom ud, uden dem. Jeg ser flere og flere dø i færdselsuheld, hvor læger skal bruges, og de nogen gange er i undertal, og skal handle hurtigt, det er en af de goder ved at ansætte mig. Jeg har prøvet det før, har været i byen længe, så kender alle veje, byer, genveje osv. Hvad gør dig mere kvalificeret end andre Ansøgere (50 ord): Jeg kender byen ud og ind, har været læge før, er god til at køre kode kørsel, tænker før jeg brager over med 200 og mister kontrollen. Tænker altid på jeg skal redde et menneske og ikke skal reddes inden. Hvem er den Nuværende Regionschef ?: Mr Alex F. Kan du Arbejde under Pres ?: I den grad, har været i politiet et par gange, og det kunne nogen gange give sved på panden. Har du tidligere erfaring inde for EMS ?: Ja, har været ems tidligere.
 2. RED.

  Gas

  +1 Syntes selv også politiet skal ligge deres "røveri" taktiker om, fordi de er ret aggressivt anlagt i form af røverier.
 3. RED.

  FEARRP, Selvmord og Powergaming..

  Jeg ville 10x hellere betale en bøde, men når jeg ikke har pengene er det forsøget at stikke af...
 4. RED.

  FEARRP, Selvmord og Powergaming..

  + 1 - Men der er ikke særlig mange mennesker i byen som har mange penge. Med den måde folk skyder hinanden lige pt, og med de kriger der er rundt omkring, går det ikke at folk skal vente i 20min.
 5. RED.

  Russian Mafia Gang.jpg

 6. RED.

  Adgang til -/dv for EMS / Politi

  -1 Jeg syntes de ødelægger rp'en at en bil kan forsvinde fra den blå luft. Det er "Jesus" arbejde at fjerne sprængte bil og biler der holder urealistisk ved centrum.
 7. RED.

  Offroad regler

  +1 God ide, kan huske de tider hvor folk kørte op til det gamle opium sted, i alt andet en offroad biler...
 8. RED.

  Mekaniker arbejde

  Tak for din mening Man kunne vel gøre såden, så man kan godt når der ikke er nogen på, men når der så er nogen på, så skal de gøre det for en?
 9. RED.

  Mekaniker arbejde

  Hej DPL Jeg har længe set flere og flere biler blive tuned, nede ved Bennys på stranden, og kom i tanke om at det er jo et arbejde for mekanikerne, bl.a. mig. for virkeligheden, er det ikke alle som kan finde ud af at installere ny gearkasse, motor, forrude, fælge, osv. Jeg mener bare at det burde være mekanikerne som burde tune og modificere borgeres biler, så det er lidt mere realistisk og vi igen får lidt mere arbejde. Smid gerne jeres holdninger til dette
 10. RED.

  Speed Unit - Peter

  Du er Ejer, jeg skal ikke bestemme.
 11. RED.

  Speed Unit - Peter

  Syntes alle biler ingame skal køre det de køre irl, da vi hele tiden bare sætter farten op på alle biler, til sidst køre en cykle 200km/h, bare fordi man kan, og man skal have en chance.
 12. RED.

  Hvad siger i til et server WIPE

  +1 Men ryger alle de der ting som custom Bennys, og PD?
 13. YEA, POLITI SKOLE LETS GO!!!?!?!?

 14. RED.

  Whitelisted Gundealer Job?

  Hvorfor finders der så jagt forretninger med tilladelse til at sælge det? For ellers ville der ikke være nogen jægere i dk.
×